Cautam distribuitori pentru produsele brandurilor Pelso, Lexy si Jox

Descoperă Oportunitatea de a Distribui Branduri Premium cu Arkara Moonlight!

Ești pregătit să îți extinzi afacerea și să aduci pe piața din România produse de calitate superioară, care să captiveze și să fidelizeze clienții? Arkara Moonlight îți oferă șansa de a deveni reseller pentru brandurile Pelso, Lexy și Jox, recunoscute pentru eficiența și calitatea lor.
Preturile acestor produse sunt extrem de competitive.

De ce să alegi Arkara Moonlight?

Avem exclusivitate pe piața românească

Arkara Moonlight este unic distribuitor în România pentru brandurile Pelso, Lexy și Jox. Acest avantaj îți oferă posibilitatea de a comercializa produse unice, crescând astfel atractivitatea ofertei tale și loialitatea clienților.

Gama variată și de înaltă calitate

Pelso – Detergenți lichizi de calitate superioară pentru toate tipurile de rufe: rufe albe, rufe colorate și universal. Formulele noastre sunt create pentru a asigura o curățare eficientă și protecție optimă a țesăturilor si avem varianta pentru pielea sensibilă și copii.

Lexy – Balsamuri de rufe cu arome variate și seducătoare, de la note florale delicate la arome exotice încântătoare. Lexy oferă hainelor o textură moale și un miros plăcut de lungă durată, având și opțiuni dedicate pentru pielea sensibilă și copii.

Jox – Detergenți de vase puternici și eficienți, concepuți pentru a îndepărta rapid grăsimea și murdăria, lăsând vasele strălucitor de curate. Produsele Jox sunt ideale pentru gospodăriile care pun preț pe curățenie impecabilă.

Calitate și siguranță garantate

Toate produsele noastre sunt formulate cu grijă, folosind ingrediente de calitate superioară, testate dermatologic și sigure pentru întreaga familie. Brandurile Pelso, Lexy și Jox sunt sinonime cu performanța și protecția pielii sensibile.

Suport și colaborare de încredere

Arkara Moonlight este partenerul tău dedicat succesului. Îți oferim suport constant, materiale promoționale și strategii de marketing personalizate pentru a te ajuta să maximizezi vânzările și să construiești o bază solidă de clienți fideli.

Condiții financiare avantajoase

Oferim condiții comerciale atractive și discounturi competitive pentru reselleri, asigurându-ne că vei obține marje de profit substanțiale și creșterea afacerii tale.

Cum să devii reseller Arkara Moonlight?

Este simplu! Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre oportunitățile de colaborare și pentru a afla cum poți începe să distribui produsele Pelso, Lexy și Jox cât mai curând. Împreună, putem aduce excelența în fiecare gospodărie din România!
Nu rata șansa de a te alătura unei rețele de succes și de a reprezenta branduri care fac diferența! Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine!


    Detergenti rufe PelsoBalsamuri rufe LexyDetergenti vase Jox


    Pet de 2lPet de 5l


    Transformă-ți afacerea și oferă clienților tăi produse de top cu Arkara Moonlight!