15% OFF YOUR FIRST ORDER!FREE STANDARD SHIPPING ON ORDERS OVER $49

Pelso | Lexy
Pelso | Lexy
Acasa/Detergenti de vase profesionali

Detergenti de vase profesionali

Detergentul de vase este unul dintre cele mai importante produse pentru curatarea ustensilelor de bucatarie, tacamurilor, paharelor si farfuriilor din industria HoReCa. Utilizarea detergentului de vase in industria HoReC este esentiala pentru gatitul si servitul mancarurilor in baruri, take-away, pub-uri, servicii de catering, bistro-uri, restaurante cu specific international, cantine, bufete, coffeeshop-uri, cluburi, pensiuni turistice. Utilizarea unui detergent de vase Jox ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de igiena si siguranta in bucatariile profesionale, asigurand o experienta culinara de calitate pentru clienti. Acesta este conceput special pentru a elimina grasimea si murdaria de pe suprafetele de sticla, ceramica si nu numai, fara a le deteriora.

Imbunatateste eficienta curatarii in domeniul Horeca cu detergentul de vase profesional Jox

Unul dintre principalele beneficii ale utilizarii detergentului de vase Jox in industria HoReCa este eliminarea bacteriilor si microorganismelor nocive care pot provoca boli alimentare si infectii la nivelul pielii. Detergentul de vase Jox indeparteaza in mod eficient toate resturile alimentare, grasimile si murdariile, precum si bacteriile si microorganismele daunatoare. Acest lucru contribuie la mentinerea unui nivel ridicat de igiena in bucatariile profesionale si asigura clientilor o experienta culinara sigura si de inalta calitate.

De ce sa alegi detergentul de vase Jox pentru curatarea vaselor in industria Horeca?

Utilizarea de detergent de vase Jox in industria HoReCa se extinde si la prevenirea deteriorarii veselei si a altor ustensile folosite in bucatarie. Detergentul de vase ajuta la indepartarea grasimilor si a resturilor alimentare acumulate, prevenind astfel deteriorarea veselei si a altor instrumente folosite in bucatarie. Acest lucru face ca vasele si alte ustensile sa dureze mai mult si sa fie in conditii optime de folosire.

Alege detergent vase 5l deoarece iti ofera si beneficii economice. Produsele noastre de curatare profesionale sunt mai eficiente decat produsele de uz casnic si pot ajuta la reducerea costurilor cu apa si energia, precum si la reducerea consumului de detergent. Detergent de vase Jox este mai concentrat decat detergentul uzual, ceea ce face ca el sa poata fi utilizat pentru mai multe cicluri de spalare inainte de a fi schimbat. Acest lucru reduce semnificativ costurile si ajuta la economisirea resurselor.

Detergentul de vase Jox are o aroma placuta si proaspata, ceea ce poate face ca bucataria sa fie mai placuta si mai confortabila. Acest lucru poate fi important mai ales in restaurante si alte unitati din industria HoReCa, unde atmosfera si ambianta sunt la fel de importante ca si mancarea si bauturile.

Ce beneficii aduce utilizarea detergentului de vase Jox in bucataria ta?

Curatenia si igiena din bucatarie sunt importante, mai ales daca te preocupa sanatatea si buna dispozitie a familiei tale. Utilizarea de detergenti de vase Jox poate face acest lucru mai usor. Detergentii nostri au multiple beneficii, ceea ce ii face ideali pentru curatarea veselei si a altor ustensile din bucatarie. Primul lucru pe care trebuie sa-l stiti despre detergent de vase 5l Jox este ca acesta contine o formula speciala, care curata in profunzime vasele si recipientele din bucatarie. Acesta contine si un agent de curatare special, care elimina grasimile si murdaria acumulata, fara a deteriora suprafata veselei. Acest agent special ajuta, de asemenea, la prevenirea aderarii grasimilor si a altor tipuri de murdarie. Un alt avantaj pe care il ofera detergent de vase Jox este ca se poate folosi cu usurinta pe orice tip de vesela. Acesta poate curata cu usurinta atat vasele din otel inoxidabil, cat si vasele din portelan, sticla si ceramica. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pe orice suprafata de bucatarie, inclusiv pe blat.

Gama de detergenti de vase

Alege detergent lichid vase, Jox Mar Verde, 5l care este un produs ideal pentru a oferi bucatariei tale un plus de prospetime si curatenie. Acesta ofera o curatare profunda si eficienta, eliminand murdaria si grasimea, lasand vasele si alte obiecte din bucatarie catifelate si perfect curate. Acest detergent are o aroma naturala de mar, care adauga o nota proaspata si relaxanta bucatariei. Acesta ofera o energie pozitiva si o atmosfera de curatenie, ajutandu-te sa iti petreci mai mult timp in bucatarie. De asemenea, detergentul de vase cu aroma de mar vine cu un parfum subtil si discret, care nu este foarte puternic si care se simte numai atunci cand este folosit. Acest lucru face ca detergentul sa fie potrivit pentru oricine, chiar si pentru persoanele care sunt mai sensibile la mirosuri puternice.

Detergent lichid vase, Jox Pepene Galben & Kiwi, 5l este un detergent de vase delicios si versatil, care curata perfect vasele si tacamurile de bucatarie. Aroma de pepene galben si kiwi este una dintre cele mai celebre arome de detergent, oferind o senzatie exotica si dulce, placuta si incantatoare. Acest detergent de vase Jox este ideal pentru a curata si a improspata vasele si ustensilele de bucatarie, precum si pentru a oferi o aroma de pepene si kiwi deosebit de placuta.

De asemenea, poti alege detergent lichid vase parfum lamaie, Jox Lamaie, 5l, care este unul dintre cele mai populare produse de curatare si igienizare a veselei. Aroma de lamaie oferita de acest detergent aduce un plus de prospetime si curatenie bucatariei tale. Ideal pentru curatarea oalelor, al tigailor, pieselor de portelan, tacamurilor si al pieselor din sticla.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top